U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingDiep van binnen weet je wat je nodig hebt om je lichamelijk fit en mentaal energiek te voelen. Het zijn vaak verwachtingen en gebeurtenissen van buitenaf, die ervoor zorgen dat je ‘niet aan jezelf toekomt.’

Ik nodig je uit voor een persoonlijke reis. Leven in harmonie met wat je fijn vindt ligt binnen handbereik. Laat je onderbewustzijn aan het woord op weg naar je persoonlijke bestemming. De Nan Yar kaarten weerspiegelen het innerlijk weten dat je bij je geboorte hebt meegekregen en geven je 78 overdenkingen om van je wereld een betere plek te maken.

De Nan Yar – Wie Ben Ik  counseling kaarten, zijn gebaseerd op de oude wijsheid van de Archetypen, Getallen (Numerologie) en Kleur en reflecteren wat er in het onderbewustzijn leeft.
De kaarten worden in de Nan Yar levens-counseling sessies gebruikt om het spoor te volgen van je talenten en authentieke drijfveren in het leven.

Naast persoonlijke Nan Yar consulten, bestaat ook de mogelijkheid tot het deelnemen aan Nan Yar groepsessies of om deze met een bestaande groep te doorlopen, waarin je in uitwisseling met anderen leert hoe het onderbewustzijn functioneert bij het identificeren van doelstellingen.

Het gaat meer om wat je in de kaarten ziet, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Een Nan Yar Levenscoaching kaartlegging

Laat mij je in een persoonlijke Nan Yar kaartlegging meenemen middels je eigen ‘verteller’ in het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ persoonlijk ontwikkelingsspel. Kijk naar je vraagstelling door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die door de kaarten aan je worden voorgesteld. Laat het oude los en maak ruimte voor het nieuwe. Ontdekken wie je bent en wat je kan, legt de wereld aan je voeten.

Betalen naar draagkracht

Op dit moment biedt ik de consulten op uitnodiging aan tegen ‘love donation’ (een bijdrage naar draagkracht) + eventuele kosten huur locatie of reiskosten wanneer het een consult aan huis betreft.
Via het formulier onder aan deze pagina, kan je contact met mij opnemen en de mogelijkheden hieromtrent verder uitwisselen.

Locatie Zee van Licht in Scheveningen

De ‘Energy Counseling’ thuishaven* is het waarlijk idyllisch aan de jachthaven gelegen,gastvrije centrum ‘Zee van Licht’ in Scheveningen, dat ruimte biedt voor zowel de Nan Yar Levenscounseling als de Lichaamstaal van Levenskracht groep- en individuele sessies.
*Zie ook de kaart hieronder.

Consulten worden zowel in het Nederlands als Engels gehouden.

Op verzoek kan een kaartlegging op een andere locatie, thuis of via Skype plaats vinden, dit zowel in het Engels and Nederlands.

Meld je aan voor een Nan Yar persoonlijke kaartlegging

Nan Yar kaartleggingen zijn altijd op afspraak. Stuur een email naar info@energycounseling.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier. Ik neem zo spoeding mogelijk contact met je op om een datum en tijd af te spreken.

Locatie(s)

Gezondheidsatelier ‘Zee van Licht’
Hellingweg 98k
2583 HW Scheveningen

Praktijk Libra Leven in Balans
Burgemeester Geertsemalaan 20
2241WD Wassenaar