U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskrachtJe lichaam weet precies hoe het zich goed kan voelen. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft zonder dat je daar bij nadenkt over een pijnlijke plek. Dit zijn ‘technieken’ die op een natuurlijke manier zorgen voor een goede doorstroming van energie.

In de westerse geneeskunde gaan mensen naar een dokter wanneer hun gezondheid uit balans is. In de oosterse geneeskunde gaan mensen naar een dokter om hun gezondheid in balans te houden. Met de ‘Lichaamstaal van levenskracht’ sessies ga je op zoek naar technieken die aansluiten bij waar jij je prettig bij voelt, binnen je eigen grenzen en met je eigen mogelijkheden. Je leert luisteren naar je lichaam. Dit versterkt je immuunsysteem en je emotionele weerbaarheid.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor.

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ sessies zijn het resultaat van ruim 30 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie. Energetische geneeskunde, yoga, tai chi en qigong liggen aan de basis van de persoonlijke consulten en groepsessies, die tot doel hebben een platform te zijn van waaruit je methodes kan halen die het beste op jouw omstandigheden van toepassing zijn.

Lichaamstaal van levenskracht groepsessies

Groepsessies lijken een beetje op een yogales, met dit verschil dat er meer technieken aan bod komen zoals qigong, tai chi en werken met energetische geneeskunde. Het algemene thema is: ‘Communiceren met je welzijn’.

De groepslessen zijn los te volgen, of elke keer, net waar je behoefte aan hebt.
Op aanvraag organiseer ik ook sessies op de werkplek of op een locatie naar keuze.

In elke sessie komen de volgende thema’s terug:

  • Inspiratie: Oplossingsgerichte oefeningen voor energie in het dagelijks leven.
  • Meditatie: Technieken om tot rust te komen.
  • Ontspanning: Een volledige lichaamsontspanning waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen.

Matjes, dekens en kussens zijn op locatie Scheveningen aanwezig. Neem eventueel zelf extra sokken, sweater en een flesje water mee.

Betalen naar draagkracht

Op dit moment biedt ik de groepssessies op uitnodiging aan tegen ‘love donation’ (een bijdrage naar draagkracht) + eventuele reiskosten.
Je organiseert daarbij zelf de locatie en informeert je eigen deelnemers.
Via het formulier onder aan deze pagina, kan je contact met mij opnemen en de mogelijkheden hieromtrent verder uitwisselen.

Locatie ‘Zee van Licht’ Scheveningen.

De ‘Energy Counseling’ thuishaven is het waarlijk idyllisch aan de jachthaven gelegen, en gastvrije centrum ‘Zee van Licht’ in Scheveningen, dat oefenruimte biedt voor zowel de Lichaamstaal van Levenskracht als de Nan Yar Levenscounseling individuele- en groep sessies

Per groep sessie is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.
De trainingen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Het is ook mogelijk ‘een menu’ samen te stellen van ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ en ‘Nan Yar Levenscounseling’

Meld je aan voor een groepsessie

Om je aan te melden, op de hoogte gehouden te worden en voor overige informatie en vragen, stuur een email naar info@energycounseling.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier.

Locatie(s)

Gezondheidsatelier ‘Zee van Licht’
Hellingweg 98k
2583 HW Scheveningen