U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingDiep van binnen weet je wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Het zijn vaak verwachtingen en gebeurtenissen van buitenaf, die ervoor zorgen dat je ‘niet aan jezelf toekomt.’

Ik nodig je uit voor een persoonlijke reis. Leven in harmonie met wat je fijn vindt ligt letterlijk binnen handbereik. Laat je onderbewustzijn aan het woord op weg naar je persoonlijke bestemming met de Nan Yar counseling kaarten. Met de Verteller, de nul-kaart, als persoonlijke gids, weerspiegelen ze het innerlijk weten dat je bij je geboorte hebt meegekregen en geven je 78 overdenkingen om van je wereld een betere plek te maken.

De Nan Yar – Wie Ben Ik  counseling kaarten zijn gebaseerd op de oude wijsheid van Archetypen, Getallen (Numerologie) en Kleur.  In de groepstrainingen worden de kaarten ingezet om de diverse invalshoeken die het leven biedt te identificeren, en om te leren hoe het onderbewustzijn als gereedschap dient om authentieke doelstellingen en hun belangen te mobiliseren.

Naast de ééndaagse Nan Yar groepsessies, kun je ook bij mij terecht voor een persoonlijk Nan Yar kaartlegging. waarin ik je meeneem middels je eigen ‘Verteller’ meeneem op een reis door persoonlijke groei.

Het gaat meer om wat je in de kaarten ziet, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Nan Yar groepstraining

In een Nan Yar groeptraining leer je werken met het Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling via je innerlijke gids en als zodanig je eigen levensverhaal te creëren.

Programma

Het programma van een Nan Yar groepstraining ziet er globaal als volgt uit:

  • Welkom.
  • Simpele energetische oefeningen om mee te beginnen.
  • Introductie tot de archetypen, nummers, kleuren en hofkaarten.
  • Het toepassen van de kaarten in het dagelijks leven.
  • Ontspannende afsluiting.

Kosten

Op dit moment biedt ik de groepssessies op uitnodiging aan tegen ‘love donation’ (een bijdrage naar draagkracht) + eventuele reiskosten.
Je organiseert daarbij zelf de locatie en informeert je eigen deelnemers.
Via het formulier onder aan deze pagina, kan je contact met mij opnemen en de mogelijkheden hieromtrent verder uitwisselen.

Locatie ‘Zee van Licht’ Scheveningen.

De ‘Energy Counseling’ thuishaven is het waarlijk idyllisch aan de jachthaven gelegen, en gastvrije centrum ‘Zee van Licht’ in Scheveningen, dat oefenruimte biedt voor zowel ‘Lichaamstaal van Levenskracht als Nan Yar groepcounseling sessies

Per sessie is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.
De trainingen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Meld je aan voor een Nan Yar training

Om je aan te melden, op de hoogte gehouden te worden en voor overige informatie en vragen, stuur een email naar info@energycounseling.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier.

Locatie(s)

Gezondheidsatelier ‘Zee van Licht’
Hellingweg 98k
2583 HW Scheveningen

Unique Sources
Trompetstraat 44
2611KN Delft