U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskrachtJe lichaam weet precies hoe het zich goed kan voelen. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft, zonder dat je daar over na hoeft te denken, over een plek die energie te kort komt of juist teveel energie produceert. Dit zijn natuurlijke mechanismen, die op zorgen voor een goede verdeling en doorstroming van energie.

Door middel van simpele dagelijkse oefeningen, die ervoor zorgen dat de verschillende energie systemen die je lichaam rijk is optimaal functioneren, lever je zelf een groot aandeel in het verstevigen en in stand houden van je lichamelijke en emotionele weerbaarheid.  De ‘Lichaamstaal van levenskracht’ sessies, hebben tot doel je bewust te maken van je eigen mogelijkheden hierin en die technieken uit te kiezen, die in deze fase van je leven het beste bij je passen.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor. ”

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ sessies zijn het resultaat van ruim 30 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie. Energetische geneeskunde, yoga, tai chi en qigong liggen aan de basis van de persoonlijke consulten en groepssessies, die tot doel hebben een platform te zijn van waaruit je methodes kan halen die het beste op jouw omstandigheden van toepassing zijn.

Een persoonlijk consult

In een ‘Lichaamstaal van levenskracht’ persoonlijk consult behandel ik je met energetische technieken en leer ik je lichamelijke, oplossingsgerichte oefeningen voor energie in het dagelijks leven en technieken om volledig tot rust te komen. Er is gelegenheid om specifiek naar een bepaalde vraag of probleem en daarop aangepaste energetische methoden te kijken.

Vragen en tarieven.

Wil je weten of één van de door energy counseling doorgegeven technieken ook op jouw specifieke vraag van toepassing is? Dan kan je die vraag stellen via het contactformulier. Ik neem doorgaans binnen 24 uur contact met je op..

De consulten worden zowel in het Engels als Nederlands gegeven 

Locatie(s)

In overleg.