U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskrachtJe lichaam heeft een eigen intelligentie en weet precies wat het nodig heeft. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft, zonder dat je daar over na hoeft te denken over een plek die energie te kort komt of juist teveel opspeelt. Dit zijn spontane natuurlijke mechanismen, die onder alle omstandigheden streven naar een gebalanceerde doorstroming van energie.

Door één of meerdere keren per dag een paar minuten je aandacht te brengen naar de verschillende energie systemen die je lichaam rijk is, lever je zelf een groot aandeel in het verstevigen en in stand houden van je lichamelijke en emotionele weerbaarheid.  In de ‘Lichaamstaal van levenskracht’ sessies nodig ik je uit met behulp van technieken die intuïtief, luisterend naar je lichaamsgevoel, het beste bij jou en de levensfase waar je in zit passen.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor. ”

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ sessies zijn het resultaat van ruim 35 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie op het gebied van energetische geneeskunde, yoga, tai chi, shiatsu en acupressuur. Zowel de persoonlijke consulten als groepsessies, hebben tot doel een platform te zijn waaruit de toepassingen worden gehaald die het beste bij je passen.

Individueel lichaamstaal van Levenskracht consult

Je lichaam heeft een eigen wijsheid die autonoom zorg draagt voor allerlei processen en constant kalibreert met wat er gaande is in  je leven. Daarnaast is het ook een spiegel van wat zich afspeelt en trekt het regelmatig aan de bel wanneer het  een handje geholpen wil worden.
De Lichaamstaal van `levenskracht individuele sessies’ hebben hoofdzakelijk een adviserend karakter met betrekking tot zelf-helende technieken die je zelf in de praktijk kan brengen om  je staat van zijn te balanceren. Ze vinden plaats op locatie of via Zoom.

  • 60 minuten op locatie: 85 euro
  • 60 minuten op zoom: 50 euro.
  • bij opeenvolgende consulten  per zoom op een vaste tijd gelden aangepaste tarieven, afhankelijk van de frequentie en duur.

Maak voor meer informatie gebruik van onderstaand contactformulier, met een korte omschrijving van je vraag.

 

Locatie(s)

In overleg.