U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Een energiesessie bij Ingrid is een echte aanrader. Wanneer ik bij haar ben geweest, voel ik me altijd weer in balans. Ingrid voelt goed aan waar je behoefte ligt: de ene keer is dat een actieve sessie waarin ik zelf oefeningen doe, de andere keer onderga ik liever de kracht van haar handen. Maar ook dan zorgt Ingrid ervoor dat ik zelf contact maak met de behandeling. Ik ga dan ook nooit weg zonder dat ik iets geleerd heb waarmee ik zelf aan de slag kan: nieuwe oefeningen, het verloop van energiebanen, de ligging van drukpunten of soms een inzicht in mezelf. Juist deze veelzijdigheid maakt dat ik graag bij haar terugkom. ”

Matthijs Winnubst, Tai Chi docent in Den Haag

Ingrid Schippers knows about energy and conveys it well – even to this non-fluent Dutch speaker! I felt subtle shifts while following Ingrid’s instructions, as well as my hands warming up, tingling at my crown during the relaxation (and what a relaxation it was – I didn’t want to get up), release of tension, calming and soothing of my whole system. ”

Carolyn Tabak, psychotherapist at Psychologies Unlimited in The Hague

Ik was verbaasd dat ik bij sommige chakra’s echt kon voelen dat je daar bezig was. Na het reinigen van mijn chakra’s voelde ik me helder in mijn hoofd, maar wel fysiek moe. Sinds jouw behandeling ervaar ik tintelingen in mijn vingertoppen, vooral als ik goed in mijn lichaam zit. Ik merk ook dat ik minder last heb van een onrustig gevoel wanneer ik overprikkeld ben. Mijn energetische grenzen voelen sterker en beter beschermd. ”

Alexandra Tan, Holistische Massage en Lichaamswerk bij TeMauri

Het voelde weer als vanouds om les van jou te krijgen ;-) In combinatie met jouw chakra healing sessie vorige week voel ik me nu goed in mijn lichaam zitten, minder onrustig door prikkels van binnen en buiten. Door mijn hoogsensitiviteit is energetische bescherming voor mij heel belangrijk en de oefeningen die wij tijdens jouw les hebben gedaan helpen mij hierbij. Nu ervaar ik meer ruimte in mijn hoofd en kan ik me beter focussen. Bovendien vond ik het fijn dat jouw les uit verschillende elementen bestond zoals yoga-, adem-, qi gong- en meditatieoefeningen. ”

Alexandra Tan, Holistische Massage en Lichaamswerk bij TeMauri