U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling De wereld zit op dit moment in een overgangstijd. Haar bewoners worden steeds bewuster, steeds mondiger. De mens laat zich niet meer zomaar regeren door hen die de touwtjes in handen hebben. Tegelijkertijd echter, worden we ook steeds vaker afgeleid en meegenomen in de draaikolken van gebeurtenissen die plaatsvinden. Dan is het soms best wel een uitdaging om bij jezelf te blijven, je eigen doelstellingen en het belang van het grotere geheel in het oog te houden.  

De Nan Yar- Wie Ben Ik kaarten, bieden je de mogelijkheid om de koers aan te houden die jij wilt volgen.  Met 22 Archetypen, 16 Hofkaarten en 40 Nummerkaarten verdeeld over 4 ‘kleuren’, vormen ze een informatiebron die richting geeft aan de basis vragen van een mensenleven: Wie Ben Ik? en ‘Hoe geef ik Zin aan mijn Leven? De 78 kaarten weerspiegelen de kennis die opgeslagen ligt in ieders onderbewustzijn.  In de Nan Yar- Wie Ben Ik Pelgrimscirkels gaan we in een reis door de kaarten, op zoek naar de diepere achtergronden  en kijken hoe deze kennis zich weerspiegelt en past in het dagelijks leven.

Zowel in de individuele consulten als in de Pelgrimscirkels worden praktische oefeningen meegegeven die in het dagelijks leven ondersteuning bieden aan je eigen energiebronnen.

Het gaat meer om wat je in de kaarten ziet, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Nan Yar Pelgrimcirkels

Door het jaar heen worden er Nan Yar – Wie Ben Ik Pelgrimcirkels georganiseerd  waarin wordt onderzocht en uitgewisseld hoe de Nan Yar kaarten worden toegepast als persoonlijke gids en begeleider binnen je eigen levensreis en die van anderen.

Wil je meedoen aan een Pelgrimcirkel op locatie? Stuur me een e-mail via het contactformulier. Doorgaans neem ik binnen 24 uur contact met je op.

  • Locatie: Scheveningen in een klein café vlak bij het strand, met een bushalte voor de deur die je in 20 minuten vanaf Den Haag Centraal naar Scheveningen brengt. Parkeer gelegenheid in de nabije omgeving is 2,50 per uur.
  • Programma: 10.00-10.30 ontvangst en kennismaking; 10.30 – 12.30 : basisprincipes voor het werken met de kaarten, 12.30 tot 14.00 lunch in het restaurant en bij goed weer (en dat is vaak aan de kustlijn) een wandeling en/of energetische oefeningen lunchbreak op het strand.. 14.00 tot 16.30: ‘Als dit mijn kaart zou zijn’ uitwisseling met de ander met behulp van  inzichten uit  de kaarten.
  • Deelnamekosten: inclusief koffie, thee, lunch, en energetische lunchbreak: Euro 150
  • Nan Yar- Wie Ben Ik Pelgrim cirkels via zoom worden gehouden als opvolging voor deelnemers die hebben meegedaan aan een Nan Yar Pelgrim cirkel op locatie.

Werkwijze

  • Een beknopte intake is altijd onderdeel van het maken van een afspraak en er wordt gekeken op welke datum je meedoet aan de Nan Yar Pelgrimcirkel.
  • In de bevestiging van deelname krijg je de locatiegegevens en een factuur.
  • Gedurende de dag worden er op verschillende momenten van de dag ook simpele energetische ‘Lichaamstaal van levenskracht’ oefeningen gedaan voor het balanceren van je energiehuishouding.

Voor informatie over individuele consulten met de Nan Yar – Wie Ben Ik kaarten als gids ga je naar  Nan Yar Wie ben Ik Individuele consulten

Maak om deel te nemen aan een Nan Yar Pelgrimcirkel gebruik van onderstaand contact formulier. Doorgaans reageer ik binnen 24 uur.

Locatie(s)

Unique Sources
Trompetstraat 44
2611KN Delft