U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingAls bewoner van de westerse wereld zit je op dit moment in een overgangstijd. De mensen worden steeds bewuster, steeds mondiger. We laten ons niet meer zomaar regeren door hen die de touwtjes in handen hebben. Tegelijkertijd echter worden we ook steeds vaker afgeleid en meegenomen in de draaikolken van gebeurtenissen die plaatsvinden. Dan is het soms best wel een uitdaging om bij jezelf te blijven en je eigen doelstellingen in het oog te houden.  

De Nan Yar- Wie Ben Ik kaarten, bieden je de mogelijkheid om zelf de koers aan te houden die jij wilt volgen.  Met 22 Archetypen, 16 Hofkaarten en 40 Nummerkaarten verdeeld over 4 ‘kleuren’, vormen ze een informatie bron die richting geeft aan de basis beginselen van een mensenleven en weerspiegelen de kennis die opgeslagen ligt in het collectief onderbewustzijn en daarmee ook jouw onderbewustzijn.  In de Nan Yar- Wie Ben Ik groepssessies duiken we dieper in de esoterische betekenis van de kaarten en kijken hoe deze kennis zich weerspiegelt en past in het dagelijks leven.

Naast de  Nan Yar groepsessies, kun je ook bij mij terecht voor een persoonlijke Nan Yar kaartlegging. waarin ik je middels je eigen  persoonskaart meeneem op een reis door persoonlijke groei.

Zowel in de individuele- als in de groepsessies worden praktische oefeningen meegegeven die in het dagelijks leven ondersteuning bieden aan je eigen energiebronnen van het denken, voelen en willen. Meer hierover kan je lezen op de pagina’s over de ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ 

Het gaat meer om wat je in de kaarten ziet, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Nan Yar groepstraining

In een groepsessie leer je je eigen levensverhaal creëren met de Nan Yar – Wie Ben Ik methode als gids

Schema, Werkwijze & Groepen

De Nan Yar Wie Ben Ik groepsessies worden op verschillende dagdelen van twee en een half uur, doorgaans in het weekend of s’avonds gegeven op de locatie ‘Zee van Licht’ (zie omschrijving hieronder).  Op verzoek kunnen er ook thuis groepen worden samengesteld of sessies op andere locaties worden georganiseerd.  Voor alle groepen geld een maximum van 12 deelnemers. De Nan Yar-Wie ben Ik kaarten, vormen een onuitputtelijke bron van informatie over de ontwikkelingsweg van de mens. Geen sessie zal in dat opzicht hetzelfde zijn en veelal aangestuurd worden door actuele onderwerpen.

Een overzicht van de mogelijkheden, data en beschikbaarheid  kan je aanvragen via het contactformulier

Kosten

De bijdrage voor een groepsessie is 25 euro per persoon per sessie.
De Nan Yar kaarten (euro 27,95) met uitleg boekje  worden los aangeschaft.  Bij een eerste proefsessie, maak je gebruik van leenmateriaal.

Op cursus locaties buiten Zee van Licht, buiten Den Haag, zijn reiskosten van toepassing.

De sessies worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Locatie(s)

Unique Sources
Trompetstraat 44
2611KN Delft