U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskrachtJe lichaam weet precies hoe het zich goed kan voelen. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft, zonder dat je daar over na hoeft te denken, over een plek die energie te kort komt of juist teveel energie produceert. Dit zijn natuurlijke mechanismen, die op zorgen voor een goede verdeling en doorstroming van energie.

Door middel van simpele dagelijkse oefeningen, die ervoor zorgen dat de verschillende energie systemen die je lichaam rijk is optimaal functioneren, lever je zelf een groot aandeel in het verstevigen en in stand houden van je lichamelijke en emotionele weerbaarheid.  De ‘Lichaamstaal van levenskracht’ sessies, hebben tot doel je bewust te maken van je eigen mogelijkheden hierin en die technieken uit te kiezen, die op dit moment in je leven het beste bij je passen.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor.

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ sessies zijn het resultaat van ruim 30 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie. Energetische geneeskunde, yoga, tai chi en qigong liggen aan de basis van de persoonlijke consulten en groepsessies, die tot doel hebben een platform te zijn van waaruit je methodes kan halen die het beste op jouw omstandigheden van toepassing zijn.

Lichaamstaal van levenskracht groepsessies

Groepsessies lijken een beetje op een yogales, met dit verschil dat er meer technieken aan bod komen zoals qigong, tai chi en werken met energetische geneeskunde. Het algemene thema is: ‘Communiceren met je welzijn’.

De groepslessen zijn los te volgen, of elke keer, net waar je behoefte aan hebt.
Op aanvraag organiseer ik ook sessies op de werkplek of op een locatie naar keuze.

In elke sessie komen de volgende thema’s terug:

  • Inspiratie: Oplossingsgerichte oefeningen voor energie in het dagelijks leven.
  • Meditatie: Technieken om tot rust te komen.
  • Ontspanning: Een volledige lichaamsontspanning waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen.

Matjes, dekens en kussens zijn op locatie Scheveningen aanwezig. Neem eventueel zelf extra sokken, sweater en een flesje water mee.

Schema, Thema & Tarieven

Een Lichaamstaal van Levenskracht groep sessie duurt twee-en-een-half uur, van 09.30 tot 12 uur;  12.30 tot 15.00 uur of 19.30 tot 22.00 uur en vinden plaats gedurende de maanden September tot December en vanaf Februari tot Juni.

Gedurende de sessies worden de verschillende natuurlijk aanwezige energie systemen onder de loep genomen, zoals de chakra’s, de meridianen en andere energie sleutels van Lichaam, Ziel en Geest.  Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De voertaal is Nederlands en/of Engels.

Kosten per persoon: 25 euro per sessie.

Om een overzicht te ontvangen van de tijden, thema’s en de taal waarin de sessie gegeven wordt, te registeren of andere vragen te stellen kan je een mail sturen via contact formulier of naar info@energycounseling.nl

Per groep is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De sessies worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Meld je aan voor een groepsessie

Om je aan te melden, op de hoogte gehouden te worden via de mail of voor overige informatie en vragen, kan je een email sturen naar info@energycounseling.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier.