U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskracht‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, zegt de bijna 2000 jaar oude uitdrukking van de Romeinse dichter Juvenalis; mens sana in corpore sano. Je lichaam is een belangrijk instrument tijdens je reis door de wereld. Het zorgt in elke situatie en onder alle omstandigheden voor de best mogelijke balans. Zonder dat je daar over na hoeft te denken,   reguleert het de energiesystemen die ervoor zorgen dat jij goed om gaat met de dingen die op je pad komen. In de ‘lichaamstaal van levenskracht pelgrimscirkels, onderzoeken we waar die zelfhelende energieën vandaan komen en hoe je die zelf ondersteunt. Waar kom je energie tekort? Wat doe je met teveel energie? Hoe kom je tot rust? Hoe stroomt energie door je lichaam? Hoe help je energiestromen een handje?

Door middel van simpele dagelijkse oefeningen die ervoor zorgen dat de verschillende energie systemen die je lichaam rijk is optimaal functioneren, lever je zelf een groot aandeel in het verstevigen en in stand houden van je lichamelijke en emotionele weerbaarheid.  De ‘Lichaamstaal van levenskracht’ pelgrimscirkels hebben tot doel je bewust te maken van je eigen mogelijkheden hierin en die technieken uit te kiezen die op dit moment in je leven het beste bij je passen.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor.

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ cirkels zijn het resultaat van ruim 30 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie. Energetische geneeskunde, yoga, tai chi en qi gong liggen aan de basis van de persoonlijke consulten en pelgrimscirkels, die tot doel hebben een platform te zijn van waaruit je methodes kan halen die het beste op jouw omstandigheden van toepassing zijn.

Lichaamstaal van levenskracht groepsessies

Groepsessies lijken een beetje op een yogales, met dit verschil dat er meer technieken aan bod komen zoals qi gong, tai chi en werken met energetische geneeskunde. Het algemene thema is: ‘Communiceren met je welzijn’.

De Lichaamstaal van levenskracht’ pelgrimscirkels zijn los te volgen op locatie of via Zoom online
Op aanvraag organiseer ik ook sessies op de werkplek of op een locatie naar keuze.
Maximaal aantal deelnemers per cirkel: 12

In elke sessie komen de volgende thema’s terug:

  • Inspiratie & bewustwording: Oplossingsgerichte oefeningen voor energie in het dagelijks leven.
  • Meditatie: Technieken om tot jezelf te komen.
  • Ontspanning: Een volledige lichaamsontspanning waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen.

Schema, Thema & Tarieven

Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe opzet voor de Pelgrimscirkels najaar 2020. Wanneer je via het contact formulier je naam, e-mail adres en eventuele vraag opstuurt; ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.