U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingDe Wereld zit midden in een grote transformatie. Het is op dit moment, wellicht wel meer dan ooit tevoren, belangrijk om als rechtmatige eigenaar van je levensreis je eigen positie hierin te bepalen, in evenwicht en in contact te blijven met wie jij bent.

De Nan Yar- Wie Ben Ik kaarten, bieden een toegankelijke methode om te reflecteren op je levenservaringen. De 22 Archetypes van het Grote Geheim vanuit de Macrokosmos, en 56 Nummer- en Hofkaarten van ieders individuele Microkosmos van het dagelijks leven, bieden een diepgaande bron van informatie vanuit de innerlijke wijsheid die elk mens als geboorterecht in het onderbewustzijn met zich meedraagt.
Reis door jouw Wereld met je eigen Verteller als gids. Schrijf je eigen Geschiedenis. Verhelder je Heden. Visualiseer je Toekomst.

 

Het gaat meer om wat je zelf in de kaarten leest, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Een Nan Yar – Wie Ben Ik Levenscounseling kaartlegging

Individuele uitwisselingen met de  Nan Yar – Wie Ben Ik kaarten als gids.  

Ongeacht of je binnen je eigen tijd en ruimte een kaart trekt of je bevindingen uitwisselt in een Nan Yar – Wie Ben Ik individuele counseling sessie of Pelgrim cirkel; elke kaart die je trekt weerspiegelt altijd je eigen levensverhaal en het daarbij betrokken onderbewustzijn. Je sleutelwoorden zijn Imaginatie, Intuïtie en Inspiratie.

Tijdens een individuele Nan Yar- Wie Ben counseling sessie dienen de esoterische karakteristieken van de Archetypen, Getallen en Kleuren die aan de Tarot ten grondslag liggen als leidraad voor de interpretatie van de kaarten die getrokken worden.

De basisinformatie hierover staat per hoofdstuk beschreven in de handleiding bij de kaarten :

Spiegels van de Ziel
een handreiking voor Bewustwording met de Nan -Yar – Wie Ben ik Tarot als gids.

In Spiegels van de Ziel, worden de onderlinge verbanden en de betekenis van elke individuele kaart beschreven in een overzicht van 10 vormen van bewustwording, gerangschikt volgens de numerologie van de Getallen 1 tot en met 10, voorafgegaan door een hoofdstuk Nul, het domein van de Nul-kaart, De Verteller, die zichzelf zonder oordeel of vooringenomen overtuigen ontmoet in de overige 77 kaarten van de Tarot.

  • Een individuele Nan Yar – Wie ben ik counseling sessie op locatie in Den Haag of via Zoom is te boeken via  onderstaand contactformulier. Vakantiedagen en weekenden uitgezonderd neem ik doorgaans binnen 24 uur contact met je op.
  •  Na de eerste individuele sessie is het mogelijk aan te sluiten bij een Pelgrimcirkel op Zoom of Locatie en met mede reisgenoten te reflecteren op de Archetypische eigenschappen die in iedere levensreiziger op unieke wijze in het dagelijks leven tot uitdrukking komen en toch universeel herkenbaar zijn.
  • Ik hou ook met enige regelmaat presentaties over het gebruik van gewone speelkaarten en de Nan Yar Wie ben Ik methode op locatie in Den Haag of op uitnodiging op andere locaties.
  • Nan Yar Individueel consult: 90 euro
  • Eerste try out consult: 60 Euro
  • Individuele opvolg consulten via Zoom: 60 euro

 

Locatie(s)

In overleg.