U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar – Wie ben ik, kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingDe Wereld zit midden in een revolutionaire verandering. Het is op dit moment, meer dan ooit tevoren, belangrijk om je eigen positie hierin te bepalen, jezelf in evenwicht te houden en bij jezelf en het creëren van je persoonlijke bestemming te blijven.

De Nan Yar- Wie Ben Ik kaarten, counseling kaarten bieden een methode waarmee je je pad door je eigen leven volgt.  De 22 Archetypes, 16 Hof- en 40 Nummer kaarten bieden een bron van diepgaande informatie over de basisprincipes die de pijlers zijn van jouw levensverhaal en de innerlijke wijsheid weerspiegelen die elk mens bij de geboorte in het onderbewustzijn meekrijgt.
Reis door jouw wereld met je eigen Verteller als gids. Schrijf geschiedenis. Verhelder je heden. Visualiseer je toekomst.

Zij die de Reis willen delen met geestverwanten zijn van harte uitgenodigd zich aan te sluiten bij één van de  Nan Yar -Wie Ben ik Pelgrim Circels , waarin we met elkaar de esoterische achtergrond van de kaarten onderzoeken en helpen om de authentieke doelstellingen van jouw leven op het spoor te komen.

Ter extra inspiratie worden zowel in de individuele consulten als in de Pelgrim cirkels simpele oefeningen meegegeven gebaseerd op natuurlijke energiebronnen die je dagelijkse levenskracht ondersteunen. Meer hierover kan je lezen op de pagina’s over de ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ 

Het gaat meer om wat je zelf in de kaarten leest, dan om wat ze je vertellen.

Life Make Over Reisboek, Ingrid Schippers

Een Nan Yar – Wie Ben Ik Levenscounseling kaartlegging

Laat me je meenemen op een reis door de Nan Yar – Wie Ben Ik kaarten voor persoonlijke groei, kijkend door de ogen van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen.  Laat wat geweest is los en maak plaats voor wat er nu is.  Verken de 78 manieren om van je wereld een betere plek te maken.

Meld je aan voor een Nan Yar persoonlijke kaartlegging

Wil je een consult aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Doorgaans geef ik binnen 24 uur antwoord.

Locatie(s)

In overleg.