U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Ben je op zoek naar verandering? Wil je goed in je energie zitten? Is het tijd je natuurlijke hulpbronnen meer te benutten?

Je bent tot veel meer in staat dan je denkt. Ik nodig je uit voor een persoonlijke ontdekkingsreis die past bij jouw uitdagingen, inzichten, gaven en hulpbronnen. Haal het beste uit jezelf door te luisteren naar je lichaam en je onderbewustzijn aan het woord te laten, op weg naar de bestemming die bij je hoort.

In mijn Energy Counseling praktijk kun je terecht voor de volgende twee soorten sessies:

Lichaamstaal van levenskracht sessies

Je lichaam weet precies hoe het zich goed kan voelen. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft zonder dat je daar bij na hoeft te denken over een pijnlijke plek. Dit zijn natuurlijke mechanismen, die zorgen voor een goede verdeling en doorstroming van energie. Door je bewust te worden van deze handelingen, neem je zelf het heft in handen.

Lichaamstaal van levenskracht sessies zijn er als privésessie of in groepsverband:

‘Lichaamstaal van Levenskracht’Persoonlijk consult

Lichaamstaal van levenskracht individueel consultIn een ‘Lichaamstaal van levenskracht’ consult laat ik je lichamelijke energetische technieken zien die je dichter bij jezelf brengen. Dit bevordert zowel de doorstroming van je dagelijkse energie behoefte als je vermogen om te ontspannen. In deze individuele sessies is er gelegenheid om specifiek naar een bepaalde vraag of probleem en daarop aangepaste energetische methoden te kijken.

Boek een consult »

‘Lichaamstaal van Levenskracht’Groepsessies

Lichaamstaal van levenskracht groepssessies‘Lichaamstaal van levenskracht’ groepsessies lijken een beetje op een yogales, met dit verschil dat er meerdere technieken aan bod komen uit de qigong, tai chi en energetische geneeskunde. In elke les leer je oplossingsgericht werken met je energie én je vermogen om dingen te verwerken; dit ter bevordering van de kwaliteit van het dagelijks leven.

Meld je aan »

Nan Yar Levenscounseling

Diep van binnen weet je ook wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten.
Het zijn vaak verwachtingen en gebeurtenissen van buitenaf, die ervoor zorgen dat je ‘niet aan jezelf toekomt.’

Ik geef persoonlijke Nan Yar Levenscounseling kaartleggingen en organiseer regelmatig groepsessies:

‘Nan Yar’ – LevenscounselingKaartlegging

Nan Yar - Levenscounseling individuele kaartlegging Met ‘De Verteller’ als je persoonlijke gids, neem ik je mee op een reis door de ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ kaarten en laat je naar je vraagstelling kijken door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die aan je worden weerspiegeld.

Boek een kaartlegging »

‘Nan Yar’ – LevenscounselingGroepstraining

Nan Yar - Levenscounseling groepsworkhopsOp aanvraag en op aangekondigde data organiseer ik ééndaagse groepstrainingen waarin je leert om je eigen levenscoach te worden met het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ ik kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling als hulpmiddel. Bij een workshop is het kaartspel en een begeleidend boekje met uitleg en interpretaties inbegrepen.

Meld je aan »