U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling‘Nan Yar’ is het meer dan 5000 jaar oude basisbegrip van de yogis, nog voor hun kennis aan het papier werd toevertrouwd, en staat voor ’Wie ben ik?’ of ‘Hij die is’.
Uitgaande van deze vraagstelling, heb ik – Ingrid Schippers – een methode ontworpen voor het volgen van je eigen persoonlijke groei, gebaseerd op de oude wijsheid van Archetypen, Getallen en Kleuren, zoals deze ook door de Rozenkruisers is vastgelegd in de oorspronkelijke middeleeuwse Marseille Tarot.
Voor de interpretatie van de kaarten ben ik uitgegaan van de mij bekende opvattingen van Rudolf Steiner, daarbij ondersteund door psychiater en antroposoof Cees van der Kroef.

De methode Nan Yar – Wie Ben Ik,  zet ik in in mijn Nan Yar Levenscounseling sessies als middel om je, met de Verteller als gids, te laten ontdekken wat je authentieke doelstellingen zijn. De kaarten weerspiegelen het innerlijk weten dat je bij je geboorte hebt meegekregen en geven je 78 overdenkingen om van je wereld een betere plek te maken.

Naast persoonlijke Nan Yar kaartleggingen, faciliteer ik ook de  Nan Yar groepstraining waarin je in samenwerking leert hoe je het onderbewustzijn kan inzetten om authentieke doelstellingen te realiseren.

Boek een Nan Yar kaartlegging »

Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpmiddelen

Het Nan Yar spel bestaat net als de Tarot uit 78 kaarten. Elke kaart is unieke combinatie van een nummer en een archetype of één van de 4 ‘kleuren': Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpmiddelen.

Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpmiddelen.De magie van de kaarten is dat zij ‘gelezen’ worden met het onderbewustzijn. Diep van binnen weet je zelf ook wat je nodig hebt om geestelijk lekker in je vel te zitten. Het zijn vaak verwachtingen en gebeurtenissen van buitenaf, die ervoor zorgen dat je niet aan jezelf toekomt. Elke kaart en zijn betekenis resoneert met ons eeuwenoude innerlijk weten, dat bovenkomt wanneer het daartoe door de kaarten uitgenodigd wordt.

Wil je de samenhang van het Nan Yar spel beter begrijpen, bekijk dan het overzicht van alle 78 Nan Yar kaarten, met een uitleg van de verschillende lagen van betekenis van elke kaart: de nummers, kleuren en archetypen.

Zelf aan de slag?
Koop het Nan Yar spel en/of boekje met uitleg

Wil je zelf met het spel aan de slag, dan is het Nan Yar kaartspel met boekje hieronder te koop. Het boekje met uitleg en interpretatie is ook los te koop als een downloadbare pdf of Kindle e-book (.mobi).

NB. Al onderstaande producten en downloads zijn Nederlandstalig.
De Engelstalig versies kun je bestellen op de Engelstalige versie van deze pagina.

Kaartspel

Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

Het kaartspel heeft 78 stevige kleurenkaarten, en komt in een kartonnen doosje van ca. 12x7x3 cm.

Het losse kaartspel kost € 20,95.

De verzendkosten zijn € 6,95 binnen Nederland en € 13,00 naar België.

Wilt u het kaartspel en/of boekje bestellen, of heeft u vragen, neem contact op via info@energycounseling.nl.

Koop kaartspel »

Kaartspel + uitlegboekje

Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling met boekje

Het kaartspel heeft 78 stevige kleurenkaarten, en komt in een kartonnen doosje van ca. 12x7x3 cm. Het formaat van het boekje is ca. 15x11cm en heeft 44 kleurenpagina’s met beknopte uitleg van de kaarten.

Het kaartspel inclusief boekje kost € 27,95.

De verzendkosten zijn € 6,95 binnen Nederland en € 13,00 naar België.

Wilt u het kaartspel en/of boekje bestellen, of heeft u vragen, neem contact op via info@energycounseling.nl.

Koop kaartspel + boekje »

Uitlegboekje

Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling boekje

Het formaat van het boekje is ca. 15×11 cm en heeft 44 kleurenpagina’s met beknopte uitleg van de kaarten.

Het losse boekje kost € 7,95.

De verzendkosten zijn € 1,92 binnen Nederland en € 3,15 naar België.

Wilt u het kaartspel en/of boekje bestellen, of heeft u vragen, neem contact op via info@energycounseling.nl.

Koop boekje »

Uitlegboekje als e-book (pdf of mobi)

Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling e-book

Het boekje heeft 44 kleurenpagina’s met beknopte uitleg van de kaarten.

De digitale versie van het boekje kost € 6,95.

De formaten zijn pdf en mobi (.mobi is o.a. geschikt voor de Kindle e-reader).

Wilt u de digitale versie van het boekje bestellen, of heeft u vragen, neem contact op via info@energycounseling.nl.

Koop boekje als PDF/MOBI »

Life Make Over Reisboek

In de nabije toekomst verschijnt van mijn hand het ‘Life Make Over Reisboek‘ waarin dieper op de karakteristieken van het spel wordt ingegaan en dat de mogelijkheid biedt om een dagboek bij te houden gebaseerd op het trekken van de kaarten.