U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Van Life Make over Reisboek naar Spiegels van de Ziel

Het heeft even geduurd maar de handleiding bij de Nan Yar – Wie Ben Ik kaarten is af en gaat binnenkort debuteren in de Nan Yar-Wie Ben Ik Pelgrimcirkels voor het verwerven van zelf inzicht via de Tarot.

Wat ooit begon als ‘Life Make Over’ heeft zich omgevormd tot een overzicht van 10 vormen van bewustwording.
Het resultaat, ‘Spiegels van de Ziel’, is een handreiking geworden waarmee ieder voor zich, op geheel eigen wijze vanuit imaginatie, intuïtie en inspiratie vorm geeft aan diens unieke levensreis.

Wanneer JIJ gelukkig bent in wat je doet, wordt de hele wereld daar beter van. ”

Spiegels

In het boek wordt de relatie gelegd tussen ons welzijn en hoe we omgaan met onze levensenergie. Het geeft een uitgebreide omschrijving van de esoterische achtergronden van de Tarot als medium voor persoonlijk groei en biedt daarmee de mogelijkheid om een persoonlijk levensreis verslag met de kaarten die je trekt als spiegel om op te reflecteren., Je creëert hiermee over en voor jezelf waarmee je als je eigen levenscounselor kan optreden.

Op ontdekkingsreis? Trek een kaart aan de rechterkant van deze tekst, lees de achtergrond ervan en observeer wat het bij je oproept

Klik hier om meer te lezen over  Spiegels van de Ziel