Schrijf je wel eens iets op over de opmerkelijke momenten en ontmoetingen in je levensreis? Een soort dagboek met de intuïties die je vertellen dat er iets staat te gebeuren of datgene brengen waar je op gewacht hebt?

De Nan Yar- Wie ben Ik Tarot biedt een verassend simpele methode waarmee je je voorstellingsvermogen, intuïtie en inspiraties spiegelt vanuit de innerlijk wijsheid die je als geboorte recht hebt meegekregen.

 

Wat vaak verborgen blijft achter de logistiek van het dagelijks leven is wel bekend bij je persoonlijke Verteller.

 

We nemen de 6 van Uitdagingen als voorbeeld: 

6 van Uitdagingen

Uit de oorspronkelijke Marseille Tarot is deze kaart bekend als de 6 van zwaarden.
In de Nan Yar interpretatie is het de 6 van Uitdagingen, getiteld: Kwetsbaarheid

  • 6 is het nummer van Communicatie
  • Uitdagingen is de kleur die je vraagt aandachtig naar je innerlijke wijsheid te luisteren. 

In de Nan Yar – Wie Ben Ik interpretatie – en voel je vrij daar aan toe te voegen wat het getal 6 of het thema van de ontwikkeling van je innerlijke wijsheid voor jou spiegelt – vertegenwoordigt de 6 van Uitdagingen de kansen die de levensreis brengt wanneer je de maskers aflegt die je geneigd bent te dragen en je ware identiteit laat zien.  Dat is zo nu en dan best een spannend vooruitzicht, maar de tijd waarin we leven is wél de tijd voor transformatie, en alleen jij, als rechtmatige eigenaar van je levensreis, kan dit voor jezelf bewerkstelligen.

‘Hoe beïnvloed het thema kwetsbaarheid de manier waarop ik communiceer’ zou een vraag kunnen zijn die deze kaart oproept.  

  • Hou ik mijn mond om confrontatie te voorkomen?
  • Ben ik op een liefdevolle manier assertief?
  • Wat brengt mijn manier van communiceren me?

 

Ik geef regelmatig presentaties over de toepassing van gewone speelkaarten als bron van interpretatie voor je levensreis
en introductie tot de  
Nan Yar – Wie ben Ik  Individuele levenscounseling en Pelgrimcirkels

Klik hier voor een voorproefje van de kaarten als hulpbron voor het dagelijks leven en de live presentaties over het onderwerp .