U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Lichaamstaal van levenskrachtJe lichaam weet precies hoe het zich goed kan voelen. Het rekt zich automatisch uit of je hand wrijft zonder dat je daar bij nadenkt over een pijnlijke plek. Dit zijn ‘technieken’ die op een natuurlijke manier zorgen voor een goede doorstroming van energie.

In de westerse geneeskunde gaan mensen naar een dokter wanneer hun gezondheid uit balans is. In de oosterse geneeskunde gaan mensen naar een dokter om hun gezondheid in balans te houden. Met de ‘Lichaamstaal van levenskracht’ sessies ga je op zoek naar technieken die aansluiten bij waar jij je prettig bij voelt, binnen je eigen grenzen en met je eigen mogelijkheden. Je leert luisteren naar je lichaam. Dit versterkt je immuunsysteem en je emotionele weerbaarheid.

Het lichaam is de stem van je gedachten, de spiegel van je gevoel en de tempel van je Geest. Zorg er goed voor. ”

De 1 van Hulpbronnen, Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling

De ‘Lichaamstaal van Levenskracht’ sessies zijn het resultaat van ruim 30 jaar verzamelen, toepassen en combineren van informatie. Energetische geneeskunde, yoga, tai chi en qigong liggen aan de basis van de persoonlijke consulten en groepssessies, die tot doel hebben een platform te zijn van waaruit je methodes kan halen die het beste op jouw omstandigheden van toepassing zijn.

Een persoonlijk consult

In een ‘Lichaamstaal van levenskracht’ persoonlijk consult behandel ik je met energetische technieken en leer ik je lichamelijke, oplossingsgerichte oefeningen voor energie in het dagelijks leven en technieken om volledig tot rust te komen. Er is gelegenheid om specifiek naar een bepaalde vraag of probleem en daarop aangepaste energetische methoden te kijken.

Betalen naar draagkracht

Op dit moment biedt ik de consulten op uitnodiging aan tegen ‘love donation’ (een bijdrage naar draagkracht) + eventuele kosten huur locatie.
Via het formulier onder aan deze pagina, kan je contact met mij opnemen en de mogelijkheden hieromtrent verder uitwisselen.

Locatie ‘Zee van Licht’ Scheveningen.

De ‘Energy Counseling’ thuishaven is het waarlijk idyllisch aan de jachthaven gelegen, en gastvrije centrum ‘Zee van Licht’ in Scheveningen, dat ruimte biedt voor zowel de Lichaamstaal van Levenskracht als de Nan Yar Levenscounseling groep- en individuele sessies.

In overleg kunnen er ook consulten aan huis worden aangevraagd.

De voertaal is Nederlands of Engels.

Boek een persoonlijke sessie

Consulten zijn altijd op afspraak. Stuur voor een afspraak een email naar info@energycounseling.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier. Vermeld eventueel de punten waaraan je specifieke aandacht wilt besteden tijdens het consult. Ik neem zo spoeding mogelijk contact met je op om een datum en tijd af te spreken.

Locatie(s)

Gezondheidsatelier ‘Zee van Licht’
Hellingweg 98k
2583 HW Scheveningen

Praktijk Libra Leven in Balans
Burgemeester Geertsemalaan 20
2241WD Wassenaar