U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

XIX. De Zon: Het goddelijke

Uitleg van deze kaart

“Al het licht dat op aarde schijnt komt van de zon. Zonder zouden we nergens zijn“

Zonder De Zon waren we nergens. De innerlijke kracht van ons zonnestelsel manifesteert zich in de zon en geeft daarmee leven aan al het andere. De Zon voedt ons door aan en in de hemel te staan.

De Zon is de bron van al het leven in ons zonnestelsel en als zodanig een onuitputtelijke bron van onvoorwaardelijke liefde. Als kinderen van de Zon zijn we deel van alles en dragen we allemaal dat element van liefde in ons.

Inzicht : de Innerlijke Glimlach

Het feit dat lichaam, ziel en geest constant voor ons aanwezig zijn, wordt wel eens als vanzelfsprekend beschouwd. Neem elke dag een moment de tijd om je ogen te sluiten, de zon te visualiseren en haar te laten schijnen op elk deel van je wezen waar je dankbaarheid aan wilt betuigen.

Karakteristieken van De Zon

De bron, de creatie.

Afzonderlijke eigenschappen van deze kaart

Getal: 19

Elk getal heeft een eigen energie, en daarmee een eigen betekenis en rol bij het interpreten van de kaart in combinatie met de kleur of het archetype.

De één is het absolute potentieel van alles. De negen is de vergeestelijking. Tezamen vormen ze de tien, de ultieme manifestatie.

Troefkaart: Vergeestelijking

De troefkaarten, of archetypen, zijn genummerd I tot en met XXI en verdeeld over drie lagen van elk 7 kaarten:

1. de Fysieke Werkelijkheid (kaarten I-VII)
2. de Zielsontwikkeling (kaarten VIII-XIV)
3. de Vergeestelijking (kaarten XV-XXI)

De Verteller is de unieke nulkaart, die als ‘onwetende’ zonder vooringenomen overtuigingen door de overige 21 troefkaarten wandelt en daar eigen ervaring mee opdoet.

De derde laag van de Troefkaarten (kaarten XV-XXI) betreft de vergeestelijking. Daar waar wat je bezit of wat men over je zegt ondergeschikt is aan wie je werkelijk bent.

Nan Yar Wie ben ik - Kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingZelf aan de slag?

Koop het Nan Yar spel en/of boekje met uitleg

Wil je zelf met het spel aan de slag, dan kun je het Nan Yar kaartspel op deze website aanschaffen. Het boekje met uitleg en interpretatie is ook los te koop als een downloadbare pdf of e-book.

Koop het Nan Yar spel en/of boekje »

Boek een persoonlijke Nan Yar kaartlegging

Nan Yar Levenscounseling individuele kaartlegging door Ingrid SchippersLaat mij je in een persoonlijke Nan Yar Levenscounseling kaartlegging meenemen middels je eigen ‘verteller’ in het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ persoonlijk ontwikkelingsspel.

Kijk naar je vraagstelling door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die door de kaarten aan je worden voorgesteld.

Laat het oude los en maak ruimte voor het nieuwe. Ontdekken wie je bent en wat je kan, legt de wereld aan je voeten.

Boek een Nan Yar kaartlegging »

Doe mee met een Nan Yar groepstraining

In een ééndaagse Nan Yar groepstraining leer je werken met het Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling, en met je innerlijke gids. Je wordt hiermee je eigen levenscoach.

Doe mee met een Nan Yar groepstraining »