U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

XI. Kracht: Kracht

Uitleg van deze kaart

“We zijn allen het centrum van ons eigen Universum.”

Wanneer we kijken naar de locatie van de elfde Troefkaart in de 3 rijen van 7 kaarten, zien we dat deze precies in het centrum ligt.
We zijn allemaal het centrum van onze eigen wereld en ons eigen Universum. De plek van onze grootste kwetsbaarheid is tegelijkertijd onze ultieme innerlijke kracht. Wanneer we die plek vinden, zijn de mogelijkheden onuitputtelijk.

Het grootste krachtenspel speelt zich af in het centrum van elk universum, elke ster, elke planeet, elk deeltje, elk gevoel, elke gedachte, elk deel van ons Zelf. Blijf dus zo dicht mogelijk bij jezelf.

Uitdaging: S.C.A.M.

Separatie van het Ik
Controlegedrag
Afhankelijkheid, verslaving
Materieel belang

Karakteristieken van De Kracht

Eigenwaarde, het vermogen om te handelen.

Afzonderlijke eigenschappen van deze kaart

Getal: 11

Elk getal heeft een eigen energie, en daarmee een eigen betekenis en rol bij het interpreten van de kaart in combinatie met de kleur of het archetype.

Twee enen in zichzelf, barstensvol potentieel, zowel in kwetsbaarheid als in kracht. Tezamen vormen zij twee, het getal van de polariteit, waar het tonen van kwetsbaarheid enerzijds zorgt voor de kracht en de kracht anderzijds zorgt dat de kwetsbaarheid er mag zijn.

Troefkaart: Zielsontwikkeling

De troefkaarten, of archetypen, zijn genummerd I tot en met XXI en verdeeld over drie lagen van elk 7 kaarten:

1. de Fysieke Werkelijkheid (kaarten I-VII)
2. de Zielsontwikkeling (kaarten VIII-XIV)
3. de Vergeestelijking (kaarten XV-XXI)

De Verteller is de unieke nulkaart, die als ‘onwetende’ zonder vooringenomen overtuigingen door de overige 21 troefkaarten wandelt en daar eigen ervaring mee opdoet.

De tweede laag van de Troefkaarten (kaarten VIII-XIV) betreft de zielsontwikkeling of gemoedsziel. Deze reflecteert de reis die de ziel maakt gedurende het aardse bestaan.

Nan Yar Wie ben ik - Kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingZelf aan de slag?

Koop het Nan Yar spel en/of boekje met uitleg

Wil je zelf met het spel aan de slag, dan kun je het Nan Yar kaartspel op deze website aanschaffen. Het boekje met uitleg en interpretatie is ook los te koop als een downloadbare pdf of e-book.

Koop het Nan Yar spel en/of boekje »

Boek een persoonlijke Nan Yar kaartlegging

Nan Yar Levenscounseling individuele kaartlegging door Ingrid SchippersLaat mij je in een persoonlijke Nan Yar Levenscounseling kaartlegging meenemen middels je eigen ‘verteller’ in het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ persoonlijk ontwikkelingsspel.

Kijk naar je vraagstelling door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die door de kaarten aan je worden voorgesteld.

Laat het oude los en maak ruimte voor het nieuwe. Ontdekken wie je bent en wat je kan, legt de wereld aan je voeten.

Boek een Nan Yar kaartlegging »

Doe mee met een Nan Yar groepstraining

In een ééndaagse Nan Yar groepstraining leer je werken met het Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling, en met je innerlijke gids. Je wordt hiermee je eigen levenscoach.

Doe mee met een Nan Yar groepstraining »