U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

7 van Uitdagingen: Werkelijkheid

Elke onwaarheid, hoe klein ook, brengt de levensenergie uit balans. De realiteit ontvluchten, maakt je een gevangene van je eigen levensverhaal.

Uitleg van deze kaart

De 7 van Uitdagingen is de reeds bestaande basisvoorwaarden toe te laten in het dagelijks leven en niet te vluchten in een ideaalbeeld. Alles is zoals het is en aanwezig op een eigen unieke wijze om bij te dragen aan wat er al is. Het creëren van een illusie of verwachting, is als een leven op aarde in een constante zonsverduistering.

Afzonderlijke eigenschappen van deze kaart

Kleur: Uitdagingen

Het 'Nan Yar - Wie Ben Ik' spel voor persoonlijke ontwikkeling kent 4 kleuren ofwel groepen van elk 14 kaarten. In het gewone kaartspel en het Tarotspel kennen we deze kleuren ook. De kleuren staan voor de Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpmiddelen die elk mens in zijn leven heeft. Daarnaast heeft het spel 21 Troefkaarten of Archetypen, die ook elk een Uitdaging, Inzicht, Gave of Hulpmiddel hebben.

De Uitdagingen gaan over de Ik-ontwikkeling, datgene wat meespeelt in de werkelijke kern van elk mens en wat de mens ertoe brengt om actie te ondernemen en een eigen leven te creëren. Het gaat hier om wie je werkelijk bent, in plaats van de maskers die soms opgezet worden in bepaalde situaties. In ‘Uitdagingen' zit geen enkele vorm van ‘net doen alsof’. Ze zijn wat men noemt ‘het ware zelf’, dat ongeacht wat de rechtmatige eigenaar ook doet, overal mee naar toe reist. In de Tarot komen de uitdagingen overeen met de zwaarden.
Element: Vuur
Karakteristiek: Wedergeboorte, Eeuwigheid.

Getal: 7

Elk getal heeft een eigen energie, en daarmee een eigen betekenis en rol bij het interpreten van de kaart in combinatie met de kleur of het archetype.

De 7 is het getal van afronding van datgene wat je als basis nodig hebt. Van hieruit kan je extra’s gaan toevoegen met de 8, 9 en 10. Zeven is het getal dat de voorwaarden om iets te doen compleet maakt. Vanaf hier voegen we ziels- en geestelijke elementen componenten toe aan het fysieke geheel.

Nan Yar Wie ben ik - Kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingZelf aan de slag?

Koop het Nan Yar spel en/of boekje met uitleg

Wil je zelf met het spel aan de slag, dan kun je het Nan Yar kaartspel op deze website aanschaffen. Het boekje met uitleg en interpretatie is ook los te koop als een downloadbare pdf of e-book.

Koop het Nan Yar spel en/of boekje »

Boek een persoonlijke Nan Yar kaartlegging

Nan Yar Levenscounseling individuele kaartlegging door Ingrid SchippersLaat mij je in een persoonlijke Nan Yar Levenscounseling kaartlegging meenemen middels je eigen ‘verteller’ in het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ persoonlijk ontwikkelingsspel.

Kijk naar je vraagstelling door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die door de kaarten aan je worden voorgesteld.

Laat het oude los en maak ruimte voor het nieuwe. Ontdekken wie je bent en wat je kan, legt de wereld aan je voeten.

Boek een Nan Yar kaartlegging »

Doe mee met een Nan Yar groepstraining

In een ééndaagse Nan Yar groepstraining leer je werken met het Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling, en met je innerlijke gids. Je wordt hiermee je eigen levenscoach.

Doe mee met een Nan Yar groepstraining »