U gebruikt Internet Explorer 6 or 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

1 van Hulpbronnen: Het lichaam

Je lichaam is de stem van je gedachten; de spiegel van je gevoelens, de tempel van je geest, de tolk van je Karma, je transportsysteem van energie en je toegangspoort tot meditatie. Zorg er goed voor.

Uitleg van deze kaart

De 1 van Hulpbronnen is datgene wat we tot onze beschikking hebben om mee te werken; het voertuig waarmee de mens zich op aarde manifesteert.

Afzonderlijke eigenschappen van deze kaart

Kleur: Hulpbronnen

Het 'Nan Yar - Wie Ben Ik' spel voor persoonlijke ontwikkeling kent 4 kleuren ofwel groepen van elk 14 kaarten. In het gewone kaartspel en het Tarotspel kennen we deze kleuren ook. De kleuren staan voor de Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpmiddelen die elk mens in zijn leven heeft. Daarnaast heeft het spel 21 Troefkaarten of Archetypen, die ook elk een Uitdaging, Inzicht, Gave of Hulpmiddel hebben.

De Hulpbronnen zijn middelen tot een doel en realiseren zich in de fysieke wereld. Geld is bijvoorbeeld een hulpmiddel, maar ook de reis die je maakt, het werk wat je doet, het boek dat je schrijft, het mediteren of de lichaamsoefeningen die je doet, zijn bronnen op het pad van de persoonlijke ontwikkeling. Als zodanig zijn ze meer een middel dan een doel. In de Tarot komen ze overeen met de munten.
Element: Aarde
Karakteristiek: Vastigheid. Zingeving.

Getal: 1

Elk getal heeft een eigen energie, en daarmee een eigen betekenis en rol bij het interpreten van de kaart in combinatie met de kleur of het archetype.

De 1 gaat over alle potentie die een project of levenspad in zich heeft. De 1 is het begin van alles. Elk ander getal vermenigvuldigd met 1 blijft onveranderd. In dat opzicht kan 1 zich naar alle andere getallen voegen en daar deel van uitmaken, zonder zijn eigen identiteit te verliezen. 1 herbergt al het potentieel.

Nan Yar Wie ben ik - Kaartspel voor persoonlijke ontwikkelingZelf aan de slag?

Koop het Nan Yar spel en/of boekje met uitleg

Wil je zelf met het spel aan de slag, dan kun je het Nan Yar kaartspel op deze website aanschaffen. Het boekje met uitleg en interpretatie is ook los te koop als een downloadbare pdf of e-book.

Koop het Nan Yar spel en/of boekje »

Boek een persoonlijke Nan Yar kaartlegging

Nan Yar Levenscounseling individuele kaartlegging door Ingrid SchippersLaat mij je in een persoonlijke Nan Yar Levenscounseling kaartlegging meenemen middels je eigen ‘verteller’ in het ‘Nan Yar – Wie Ben Ik’ persoonlijk ontwikkelingsspel.

Kijk naar je vraagstelling door het oog van de Archetypen, Uitdagingen, Inzichten, Gaven en Hulpbronnen, die door de kaarten aan je worden voorgesteld.

Laat het oude los en maak ruimte voor het nieuwe. Ontdekken wie je bent en wat je kan, legt de wereld aan je voeten.

Boek een Nan Yar kaartlegging »

Doe mee met een Nan Yar groepstraining

In een ééndaagse Nan Yar groepstraining leer je werken met het Nan Yar kaartspel voor persoonlijke ontwikkeling, en met je innerlijke gids. Je wordt hiermee je eigen levenscoach.

Doe mee met een Nan Yar groepstraining »