Ben jij dit?
Wil je de dingen met zorg en aandacht en op jouw manier doen?
Tijd en Ruimte geven aan datgene wat belangrijk is voor jou ?
Energie investeren in dingen waar jij gelukkig van wordt?

Heb je tegelijkertijd het gevoel dat je aandacht en energie (te) vaak naar andere dingen wordt getrokken en je eigenlijk niet genoeg tijd en ruimte overhoud voor jezelf?

Dan is dit de tip voor jou: De 5 minuten dagelijkse routine.

 • De 5 minuten dagelijkse routine zorgt ervoor dat de energie banen in je lichaam een extra impuls krijgen zodat je goed van start gaat.
  Door het aankloppen van bepaalde startpunten van je energiebanen van je lichaam, geef je de energiestroom een  ‘kickstart’  (duur: 1 minuut)
 • De 5 minuten dagelijkse routine zorgt ervoor dat de energieën goed gekruist lopen.
  Net zoals de linker hersenhelft het rechter deel van het lichaam aanstuurt; en de rechter hersenhelft het linkerdeel van het lichaam beheert, lopen ook de energieën die we dagelijks gebruiken gekruist over het lichaam.
  Door de soms letterlijk overweldigende hoeveelheid van informatie en verwachtingen die we per dag te verwerken krijgen, zetten de energieën zichzelf wel eens uit zelfbescherming ‘op slot’.
  In fysieke zin houd dat in, dat de energieën lateraal gaan lopen ofwel zichzelf ontkruisen. (de witte vlag hijsen)
  Een simpele ‘marcheer’-techniek zet ze weer terug in hun werkzame stand. (duur 30 seconden)
 • De 5 minuten dagelijkse routine brengt je energie-omloop in balans.
  De energiebanen in je lichaam voeden elkaar en ontlenen energie van elkaar. Door bijvoorbeeld stress kan het zo zijn dat ‘de stress meridiaan’ meer energie opeist dan de andere energiebanen en daardoor energie ontrekt aan andere delen van het lichaam.
  Door dit geven en nemen in balans te brengen zorg je ervoor dat elk orgaan in je lichaam de kans krijgt optimaal te functioneren
 • De 5 minuten dagelijkse routine beschermt je tegen het opnemen van negatieve energie.
  Dagelijks doen we veel meer indrukken op dan ons bewustzijn inventariseert. Sommigen van deze indrukken gaan toch niet ongemerkt voorbij in de zin dat ze iets bij ons achterlaten. Een negatieve opmerking van iemand, een minder fijn bericht, iets wat steeds maar terugkomt in je leven, waar je moe van wordt. Een simpele ritsoefening (duur: enkele seconden) zorgt ervoor dat negatieve energieën niet onder je huid kunnen kruipen.

Oplossen of verwerken kun je de dingen soms niet één, twee, drie.
Waar je wel voor kunt zorgen is dat je er beter mee overweg kan.

Gebaseerd op tientallen jaren ervaring heeft Donna Eden die oefeningen uit haar boek ‘Werken met energtische geneeskunde geselecteerd en in een 5 minuten dagelijkse routine verwerkt, die wanneer je ze dagelijks doet:

 • Je emotionele en fysiek weerstand ondersteunen en vergroten;
 • Je helpen met het temperen van degeneratieve processen
 • Ervoor zorgen dat je gedurende de dag beter in je vel zit.

Interesse?

Kom dan een keer langs bij Zee van Licht in Scheveningen voor een proef sessie op basis van love donation + 20 euro huur van de ruimte.

Je kunt me bereiken via het contact formulier of via 06-22133894

 

Hartelijke groet

Ingrid Schippers